DMG Mori automatiseren met de HALTER LoadAssistant

Belaadt de DMG Mori CNC-machine eenvoudig en flexibel met de HALTER LoadAssistant. Haal meer rendement uit dezelfde machine met deze slimme en efficiënte CNC-automatisering.

Het Duitse DMG en Japanse Mori Seiki waren jarenlang los van elkaar twee van de sterkste spelers in de wereld van CNC-machines. Recentelijk hebben ze kun krachten gebundeld en zijn ze samengevoegd in DMG Mori; nu maken ze samen bewerkingsmachines voor zowel de Europese als de Aziatische markt. Ze staan bekend om hun innovatieve hightech oplossingen voor machines en de bijbehorende software die hun CNC-machines altijd soepel laten draaien. Daardoor is het zeer simpel om de HALTER LoadAssistant te koppelen aan één van de CNC-machines van Mori Seiki; na installatie kan de CNC-draaibank of frezer direct door gaan met draaien. De productie van uw Mori Seiki CNC machine wordt dan ook aanzienlijk verhoogd, uw rendement groeit en de terugverdientijd van de HALTER LoadAssistant kan al in een jaar zijn gedaan!

Ontdek het comfort van de HALTER LoadAssistant tijdens een gratis workshop.

 

dmg_mori_logo goede

De HALTER LoadAssistant in actie.

Bekijk de video en zie hoe de HALTER LoadAssistant werkt.

Camp Halter58005bewerkt

WIE INSTALLEERDEN DE HALTER LOADASSISTANT AL OP HUN DMG Mori CNC-MACHINES?

Het Duitse Ganzca & Koch is gevestigd in Noordrijn-Westfalen en heeft onlangs de HALTER LoadAssistant gekoppeld aan hun Mori Seiki NL 2000. De reden dat er een investering is gedaan in de HALTER LoadAssistant, is om één CNC-machine vrijwel onbemand te laten draaien, zodat de operator op een andere draaibank enkelstuks kan produceren. ”Wij kunnen onze draaiers nu gericht inzetten voor het werk waar ze goed in zijn en waa ze voor zijn opgeleid, terwijl ze tegelijkertijd de HALTER LoadAssistant met de Mori Seiki dag en nacht productie kunnen laten draaien. Wij hadden dit veel eerder moeten doen, de productie output in onze draaierij is dankzij de HALTER echt aanmerkelijk verbeterd”, aldus de heer Ganzca van Ganzca & Koch.

ECHTE KLANTEN. ECHTE VERHALEN. ECHTE RESULTATEN.

De HALTER LoadAssistant is ontworpen om de productieoutput te verbeteren met eenvoudige en betaalbare automatisering. Lees hier de verhalen van onze klanten.

Joseph Hurley, CEO | Pro Products LLC

"We bereiken onze productiedoelstelling met slechts één CNC-operator."

Lees meer
Martin Richter, Technische staf | Tornado Antriebstechnik

"We halen een spindelrendement van 92% dankzij de HALTER LoadAssistant."

Lees meer
Tom Hogeling, Eigenaar | Odemar Metaal B.V.

"Doordat de HALTER LoadAssistant aangepast kon worden aan onze specifieke wensen, kunnen we flexibeler en efficiënter produceren."

Lees meer
Boris Malek, Eigenaar | FEWI d.o.o.

"Het bedienen van de HALTER LoadAssistant is letterlijk kinderlijk eenvoudig."

Lees meer