Halter benoemt 1st Machine Tool Accessories als verkoopagent voor het Verenigd Koninkrijk

15 november 2021


Wij zijn verheugd te mogen aankondigen dat wij  1st Machine Tool Accessories, gevestigd in Salisbury, hebben aangesteld als onze verkoopagent voor Engeland, Wales en Schotland.

De HALTER LoadAssistant systemen zijn compatibel met bijna alle merken en modellen CNC draaibanken en freesmachines van de juiste grootte. Aangezien zij worden gebruikt in een zo breed gamma van werktuigmachines die over de hele wereld worden vervaardigd, was het voor ons belangrijk een onafhankelijke agent te vinden die niettemin over een grondige kennis van de industrie beschikte.

Rik Peer, Business Development Manager bij Halter, legt uit: "1st MTA is de eerste officiële vertegenwoordiger die we in het VK hebben aangesteld en we verwachten dat een groot deel, zo niet alle, toekomstige verkopen via hen zullen lopen. Als een klant echter een bestaande relatie met een leverancier wil voortzetten, is de overeenkomst flexibel genoeg om dat mogelijk te maken".

  Picture: Rik Peer (left), Halter's business development manager, with Marcus Hamlyn, technical sales manager at 1st MTA

Foto: Rik Peer (links), Business Development Manager bij Halter, met Marcus Hamlyn, Technical Sales Manager bij 1st MTA.

 

"We waren op zoek naar een onafhankelijke agent die de industrie door en door kent. Wij menen zo'n bedrijf gevonden te hebben in 1st MTA, dat een jarenlange ervaring heeft in het leveren van automatische bar feed voor draaibanken en een breed gamma van opspaninrichtingen en andere toebehoren voor draaien en frezen."

Meld je hier aan!