Het automatiseren van uw verspaningsbedrijf na werktijd: Lights-out CNC-Machine automatisering

04 januari 2021

De meeste verspaningsbedrijven houden zich echter bezig met de productie voor een vast aantal uren per dag vanwege de beperkingen van het personeelsbestand. Met CNC-machineautomatisering worden deze belemmeringen niet langer een onderdeel van de vergelijking.

HET KAN WORDEN GEAUTOMATISEERD

Uitdagingen komen vaak voor in de productie wanneer uitbreiding een noodzaak wordt om de vraag bij te houden. In deze scenario's kan het vinden van de juiste mensen die bij het werk passen, lange vertragingen voorkomen, maar wel hoge kosten met zich meebrengen.

Met een geautomatiseerd systeem kan de productie aanzienlijk worden verhoogd door gebruik te maken van avond- en nachturen. Systemen kunnen onbeheerd door cycli heen lopen en het grootste deel van het werk afhandelen om de benodigde productiedoelen bij te houden. Automatisering kan helpen bij repetitieve en voorspelbare taken.

Robots hebben kunststof- en metaalbedrijven over de hele wereld geholpen om aan de hoge eisen te voldoen. Meer productiebedrijven zijn begonnen met het overschakelen op geautomatiseerde systemen naarmate de behoefte aan personeel toeneemt. Een aantal van de machines die geautomatiseerd kunnen worden zijn onder andere:

DE VOORDELEN VAN LIGHTS-OUT CNC MACHINE AUTOMATISERINg

  • Een goede werkverdeling : met machines die zonder regelmatige aandacht werken, kunnen menselijke bedieners nu worden belast met andere zaken. Zij kunnen de meer kritische aspecten van het werk tijdens de reguliere uren behandelen, terwijl het grootste deel van de last wordt verzorgd.

  • Verhoogde productie: met machines die in staat zijn om binnen een dag buiten de reguliere uren te werken, kunnen ze meer produceren. Machines kunnen zelfs 24 uur functioneren als dat nodig is.

  • Minder kosten: een geautomatiseerd systeem kan de arbeidskosten aanzienlijk verlagen. Het stelt bedrijven in staat om prioriteit te geven aan het inhuren van de beste operators om complexere taken uit te voeren.

  • Eenvoudig omgaan met deadlines: zelfs zonder volledige automatisering kan de vooruitgang aanzienlijk zijn met geautomatiseerde machines. Met een verhoogde productie kunnen deadlines snel worden gehaald. Zelfs spoed bestellingen van klanten kunnen worden uitgevoerd.

  • Machines hebben niet veel onderhoud nodig: in tegenstelling tot menselijke operators kunnen machines draaien zonder een comfortabele temperatuur. Ook hebben ze geen verlichting en extra loon nodig voor het werken in de nachtdienst.

DE JUISTE PRODUCTEN

Halter with Haas 2Het gaat niet alleen om het draaien van machines 's nachts.
Zorgvuldige planning en organisatie zijn nodig om de efficiëntie te waarborgen. Machines moeten worden uitgerust met een goede bewaking en tooling om een maximaal rendement te garanderen. Een degelijk systeem voorkomt crashes en kan zelfs versleten gereedschap vervangen, zodat het proces kan worden voortgezet.

Het is essentieel om de juiste CNC-automatiseringsproducten en -diensten te hebben. Onze producten kunnen helpen de productie van een machinewerkplaats te verdubbelen, wat leidt tot een verdubbeling van de winst. Andere voordelen van het gebruik van onze producten zijn onder andere:

  • Snelle insteltijd en uitstekende gebruikerservaring dankzij de HALTER SmartControl

  • Plug-and-play oplossingen voor elke nieuwe of bestaande CNC machine

  • Lokale en remote support

  • Toegewijde ingenieurs om aangepaste verzoeken te behandelen

Zelfs zonder voorafgaande kennis van onze systemen zijn onze CNC-machineautomatiseringsproducten zo gemaakt dat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Profiteer van nieuwe technologie en help uw bedrijf te groeien met behulp van Halter

Bekijk ons product portfolio

Meld je hier aan!