Okuma automatiseren met de HALTER LoadAssistant

Belaadt de Okuma CNC-machine eenvoudig en flexibel met de HALTER LoadAssistant. Haal meer rendement uit dezelfde machine met deze slimme en efficiënte CNC-automatisering.

Okuma werd in 1898 opgericht in Japan door Eiichi Okuma, om een machine te creëren en te verkopen voor de productie van noodles. De focus van het bedrijf is in de loop van de vorige eeuw echter verlegd van voedsel naar onder andere CNC-machines. Okuma is tegenwoordig een grote speler op de wereldmarkt als het gaat om CNC-freesmachines en CNC-draaibanken, waar de HALTER LoadAssistant perfect op aangesloten kan worden.

Met het Europese hoofdkantoor in Krefeld, Duitsland, staan de ervaren technici 24 uur per dag klaar voor u als klant. Als een spindel van een Okuma machine het begeeft, kan het speciale reparatieteam hier direct op inspelen en binnen twee dagen met een vervangende spindel bij de klant zijn. Dit is essentieel als u optimaal gebruik wilt maken van de HALTER LoadAssistant, zodat u dag en nacht non-stop kunt doordraaien.

 

Ontdek het comfort van de HALTER LoadAssistant tijdens een gratis workshop.

 

Halter met Okuma

De HALTER LoadAssistant in actie.

Bekijk de video en zie hoe de HALTER LoadAssistant werkt.

Camp Halter58005bewerkt

WIE INSTALLEERDEN DE HALTER LOADASSISTANT AL OP DE OKUMA CNC MACHINE?


BMI Thegon uit Baak, Gelderland had al een HALTER LoadAssistant® in huis en koos onlangs voor een tweede HALTER systeem om op hun 7-assige multi-tasking draaimachine Okuma Multus B-400W aan te sluiten. De spindeluren van hun Okuma CNC machine zijn hierdoor drastisch verbeterd, de investering van de LoadAssistant® snel terugverdiend maar hiermee is ook het rendement van de Okuma bijna verdubbeld.

Okuma wordt in Tsjechië vertegenwoordigd door Misan S.r.o., waar zij in juni 2015 samen met ISCAR (leidende producent van metaalbewerkingsproducten) het evenement Machine Productivity organiseerde. Hier werd de HALTER LoadAssistant® voor het publiek gekoppeld aan de Okuma Space Turn LB2000 EX II.

ECHTE KLANTEN. ECHTE VERHALEN. ECHTE RESULTATEN.

De HALTER LoadAssistant is ontworpen om de productieoutput te verbeteren met eenvoudige en betaalbare automatisering. Lees hier de verhalen van onze klanten.

Joseph Hurley, CEO | Pro Products LLC

"We bereiken onze productiedoelstelling met slechts één CNC-operator."

Lees meer
Martin Richter, Technische staf | Tornado Antriebstechnik

"We halen een spindelrendement van 92% dankzij de HALTER LoadAssistant."

Lees meer
Tom Hogeling, Eigenaar | Odemar Metaal B.V.

"Doordat de HALTER LoadAssistant aangepast kon worden aan onze specifieke wensen, kunnen we flexibeler en efficiënter produceren."

Lees meer
Boris Malek, Eigenaar | FEWI d.o.o.

"Het bedienen van de HALTER LoadAssistant is letterlijk kinderlijk eenvoudig."

Lees meer