Dit is Halter

Halter helpt bedrijven in de toelevering, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en de automobielindustrie om meer efficiëntie en winst te behalen met hun CNC-machines.

Met een team van meer dan 30 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie heeft Halter de CNC-automatisering nieuwe richting gegeven. We hebben een doordachte beladingsrobot ontwikkeld, dat eenvoudig is aan te sluiten op elke CNC-machine. Dit helpt u de efficiëntie van uw operators te verhogen.

De HALTER LoadAssistant geeft u de flexibiliteit om snel te reageren op de vraag van uw klanten. Wij stellen u in staat om kleine en middelgrote series winstgevend te laten draaien met snelle insteltijden. Dag in, dag uit.

Committed to performance. Dedicated tot deliver.

 

TurnStacker-Big-35-70

Onze missie

Halter maakt uw groei mogelijk door de ontwikkeling van CNC-automatiseringsoplossingen voor elke CNC-machine en elke gebruiker. Wij verbeteren continu de ontwikkeling, productie, distributie en service van onze producten. Onze klanten kunnen vertrouwen op geavanceerde, robuuste en betrouwbare automatisering - zodat ze voor hun klanten kunnen leveren wat ze beloven.

Meer dan 25 landen

HALTER LoadAssistants zijn verkrijgbaar in meer dan 25 landen. Met korte insteltijden en snelle integratieprocessen bieden onze robotoplossingen u de flexibiliteit om snel op de eisen van uw klanten in te spelen.

Halter LoadAssistant: zo werkt het

Honderden HALTER LoadAssistants worden gebruikt door tevreden klanten. Via een internationaal netwerk van gecertificeerde partners en de Halter service monteurs kunt u het allerbeste van ons verwachten. Zoals korte levertijden, kant-en-klare levering, ingebruikname en training. In 95% van de gevallen behalen onze klanten een terugverdientijd op de investering van minder dan 18 maanden.

Camp Halter58005bewerkt

Service

HALTER CNC Automation beschikt over een internationaal netwerk van gecertificeerde servicepartners, zodat bij elk geleverd systeem een hoogwaardige service kan worden geleverd. Door middel van trainingen en jaarlijkse certificeringen van onze servicepartners kan een constant hoog serviceniveau worden geboden, zodat u jarenlang kunt vertrouwen op een betrouwbaar systeem.

Short-delivery-time-icon
Korte levertijd
Turnkey-installation-icon
Turn-key installatie
Satisfied-customers-icon
Tevreden klanten
Different-countries-icon
Lokale service en remote support
Camp Halter58005bewerkt

HALTER en Fastems bundelen krachten

Sinds de oprichting in 2013, heeft HALTER CNC Automation met Fastems nauw samengewerkt op het gebied van ontwikkeling en productie van de HALTER LoadAssistant. De combinatie van de competenties van zowel Halter als Fastems zijn de basis geweest voor het wereldwijde succes van de oplossingen van Halter. Sinds de introductie in 2014 zijn honderden units geleverd in meer dan 25 landen, middels een netwerk van fabrikanten en dealers in Europa en de Verenigde Staten.

Een intensievere en geïntegreerde samenwerking was in 2019 daarom een logische volgende stap om de toonaangevende leverancier te worden op het gebied van flexibele, plug & play automatisering voor CNC-machines.